New love in town: Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη του GNTM ζουν έναν μεγάλο έρωτα!
Showbiz

New love in town: Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη του GNTM ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Μόνο μία αγάπη για το καλοκαίρι δεν φαίνεται να είναι αυτή που ζουν ο Χρήστος Μάστορας και η εντυπωσιακή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM Γαρυφαλλιά Καληφώνη αφού δείχνει να έχει πολύ μέλλον αυτή η νέα σχέση

Σύμφωνα με τη Real, τον έρωτά τους «πρόδωσε» το κοινό ταξίδι τους στη Χαλκιδική όπου βρέθηκαν για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν να χαίρονται ο ένας τον άλλον σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και από εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ο καθένας ξεχωριστά. Ήταν όμως πολλά τα ζευγάρια μάτια που τους είδαν ανάμεσά τους εκείνο το σαββατοκύριακο και μαρτύρησαν το γλυκό μυστικό τους.

Πάντως, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η εντυπωσιακή καλλονή μόλις είχαν βγει από προηγούμενες σχέσεις όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους.

Μάλιστα, πρόσφατα, το άλλοτε μοντέλο του GNTM όταν είχε ερωτηθεί από followers της στο Instagram για την πολύχρονη σχέση που διατηρούσε με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου είχε ανακοινώσει τον χωρισμό τους και δήλωνε έτοιμη για έναν νέο έρωτα.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση» είχε παραδεχτεί πρόσφατα δημόσια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όσο για τον Χρήστο Μάστορα, διατηρούσε σχέση με τη Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία όμως χώρισε και έτσι έμεινε για κάποιο διάστημα μόνος. Όταν μάλιστα είχε ερωτηθεί από τον Νίκο Χατζηνικολάου, καλεσμένος στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» για την προσωπική του ζωή και τον έρωτα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει:

«Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση... Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος».

Πάντως, υπάρχουν και άλλες ενδείξεις που προδίδουν τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, πρόσφατα εκείνη ανέβασε στο Tik Tok βίντεο όπου ακούγεται τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με την ίδια να χορεύει με το τραγούδι των «Μελισσών» και του Light με τίτλο «Επιλογές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved