Τούνη: Η πρώτη έξοδός της εγκυμονούσας μετά από καιρό με τον Αλεξάνδρου που την τρόλαρε ασταμάτητα!
Showbiz

Τούνη: Η πρώτη έξοδός της εγκυμονούσας μετά από καιρό με τον Αλεξάνδρου που την τρόλαρε ασταμάτητα!

Κάθε λόγο να τρολάρει την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη είχε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς είπαν να βγουν μετά από καιρό ως ζευγάρι βράδυ Σαββάτου και εκείνη το έριξε στο... φαγητό! 

Τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη απέφευγε να βγαίνει από το σπίτι ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες της γυναικολόγου της καθώς δεν αισθανόταν και πολύ καλά.

Όπως είχε παραδεχτεί άλλωστε και η ίδια η γνωστή influencer: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω».

Λίγες μέρες πριν η Ιωάννα είχε ανεβάσει και βίντεο κατά το οποίο έκλαιγε με λυγμούς παρ' όλο που δεν της συνέβαινε κάτι σοβαρό. Ήταν όμως η απόδειξη πως όντως οι ορμόνες της, όπως και σε όλες τις εγκύους, ειδικά το πρώτο τρίμηνο, κάνουν πάρτι.

Χθες λοιπόν, βράδυ Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη βγήκε τελικά από το σπίτι, έχοντας φυσικά για συντροφιά της τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος βρίσκεται συνεχώς κοντά της για να τη φροντίζει.

Όπως είδαμε από το βίντεο που ανέβασε εκείνος, δεν πήγαν σε κάποιο πολυσύχναστο κλαμπ ή στα μπουζούκια ή ακόμα και σε κάποιο εστιατόριο να φάνε αλλά περπάτησαν απλά στους άδειους δρόμους της Θεσσαλονίκης όπου και η Ιωάννα προμηθεύτηκε μία αγαπημένη της λιχουδιά.

Ο λόγος για μία γλυκιά, λαχταριστή, γεμάτη σοκολάτα γλυκιά κρέπα που έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα όση ώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την απαθανάτιζε με το κινητό του, τρολάροντάς την συγχρόνως: «Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. Ούτε βροχή καταλαβαίνει ούτε τίποτα» είπε με χιούμορ ο ίδιος.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved