Χαρούλα Αλεξίου: Ποζάρει αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του!
Showbiz

Χαρούλα Αλεξίου: Ποζάρει αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του!

Μια σπάνια φωτογραφία μοιράστηκε η Χαρούλα Αλεξίου με τους followers της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, την οποία περιμένουμε με λαχτάρα να δούμε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro», πόζαρε αγκαλιά με τον πρώην σύζυγό του, Αχιλλέα Θεοφίλου και την σύντροφό του, Μαρία.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Χάρις Αλεξίου και η εν λόγω φωτογραφία «μαρτυρά» τις εξαιρετικές σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της.

Δες τη φωτογραφία

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε», έχει πει η Χάρις Αλεξίου σε παλαιότερη συνέντευξή της ενώ ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε αναφέρει:

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved