Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ανέβασε φωτό με μπικίνι στον πέμπτο της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ανέβασε φωτό με μπικίνι στον πέμπτο της εγκυμοσύνης της

Πριν από μερικές ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε με ευτυχία πως περιμένει το πρώτο της μωράκι και νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (7-08) πόσταρε μια ολόσωμη φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και φαίνεται η κοιλίτσα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως είχε λόγο που την ανέβασε! Ποιος είναι αυτός;

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής (5-08) η παρουσιάστρια πόσταρε την πρώτη φωτογραφία στην οποία όμως δεν φαινόταν η κοιλίτσα της με αποτέλεσμα πολλοί από τους followers της να τη ρωτάνε «γιατί δεν φαίνεται η κοιλίτσα της».

Εκείνη λοιπόν συγκέντρωσε κάμποσα από αυτά τα σχόλια και έγραψε: «Προχθές που ανέβασα αυτή τη φωτό ψάχνατε κοιλιά. Παιδιά είναι μικρή ακόμη, τώρα ξεπετάγεται, στο Άννας δεν…», σημείωσε στο story της ενώ στα επόμενα έγραψε:

«Έχω μια προφίλ που σιγοφαίνεται, από λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά μη μου την πείτε μικρή και στενοχωρηθώ… καλά ούτε μεγάλη να μου την πείτε, θα είναι ψέματα. Γενικά ας μην σχολιάζουμε μεγέθη κοιλιών σε όποια σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι άνθρωποι», έγραψε και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας το μπικίνι της.

Δες την στη gallery

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved