H Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει topless στην Κρήτη και γίνεται viral
Showbiz

H Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει topless στην Κρήτη και γίνεται viral

Στην Κρήτη απολαμβάνει τις διακοπές της η Μαρία Ναυπλιώτου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Μαρία Ναυπλιώτου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από έναν ρόλο μοναδικό στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο στΟργή.

Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της, η ηθοποιός έφυγε για διακοπές επιλέγοντας το νησί που λατρεύει και αυτό δεν είναι άλλο από την Κρήτη. Έκπληξη αποτέλεσε μάλιστα η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της το απόγευμα της Κυριακής (7-08) με την ίδια να ποζάρει topless και δίχως ίχνος ρετούς. Η φωτογραφία της σε μόλις λίγα λεπτά έγινε viral με δεκάδες σχόλια και like.

Δες την στη gallery

«στΟργή» ονομάζεται το κοινωνικό δράμα που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο -ή «Γιατρό» όπως την αποκαλούν: όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Ο Νίκος Καραθάνος ερμηνεύει το σύζυγο της, Απόστολο Καλογερόπουλο. Την ομάδα του Κέντρου στελεχώνουν (ως μόνιμο καστ) οι: Βίκυ Παπαδοπούλου (ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved