Νάργιες: Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ! Οι τελευταίες ετοιμασίες στο σπίτι πριν τον ερχομό του μπέμπη
Showbiz

Νάργιες: Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ! Οι τελευταίες ετοιμασίες στο σπίτι πριν τον ερχομό του μπέμπη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργιες αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της τον γιο της.

Αυτό το διάστημα η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι οργανώνουν τις τελευταίες ετοιμασίες στο νέο τους σπίτι πριν τον ερχομό του μπέμπη με τον ίδιο να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες όσο η Λάουρα επιβλέπει από τον καναπέ και χαϊδεύει την κοιλίτσα της. «Ο αντρούλης μου μας ετοιμάζει τη νέα μας φωλίτσα και εμείς με τον μικρό τον θαυμάζουμε», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα.

Η Λάουρα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε αφού μέχρι και πρότινος οι γιατροί την είχαν συμβουλέψει να μην κινείται πολύ περιμένει με λαχτάρα να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

«Για εμένα το «κλικ» έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί παρέα. Είναι μια παρέα ανοιχτή, χύμα, με πολύ καλά παιδιά. Έβλεπα ότι ο Χρήστος διέφερε από τους άλλους και είχε κάποια στοιχεία που με γοήτευαν. Ήταν πιο γλυκός, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος.
Τον άκουγα να λέει διάφορες θεωρίες και να αναλύει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις. Αρκετές φορές λοιπόν είχα γυρίσει και του είχα πει «πόσο τυχερή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου». Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι εγώ αυτή.

Εκείνη τη στιγμή δεν μου ερχόταν στο μυαλό γιατί πίστευα ότι είμαστε φίλοι. Αυτό άλλαξε όταν πήγαμε όλοι μαζί μια μονοήμερη εκδρομή. Καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του γύρω μου. Με πήρε αγκαλιά για να χωρέσουμε.
Εκείνη την ώρα ένιωσα κάτι που δεν είχα αισθανθεί τα προηγούμενα τρία χρόνια που συνειδητά ήμουν single. Είπα μέσα μου «όπα, Λάουρα, αυτό είναι πολύ όμορφο!». Μέσα σε λίγες ημέρες κάναμε σχέση και νιώθαμε λες και ήμασταν ήδη δέκα χρόνια μαζί.

Από τις πρώτες εβδομάδες συζητούσαμε «πότε θα γίνει ο γάμος», «πότε θα κάνουμε παιδιά» και όλα τα σχετικά. Αυτές οι κουβέντες έμοιαζαν για εμάς πολύ λογικές γιατί τις εννοούσαμε», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λάουρα μιλώντας για τη γνωριμία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved