Νομικού:Υπέροχη εμφάνιση χωρίς make up, με γαλάζιο φόρεμα και ίδιες εσπαντρίγιες! Αποθέωση στο Insta
Showbiz

Νομικού:Υπέροχη εμφάνιση χωρίς make up, με γαλάζιο φόρεμα και ίδιες εσπαντρίγιες! Αποθέωση στο Insta

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Δούκισσα Νομικού κι εμείς τις απίθανες εμφανίσεις της.

Το καλοκαίρι η Δούκισσα είναι η χαρά του no make up και πως όχι, αφού το πρόσωπό της είναι τόσο όμορφο και λαμπερό που δεν έχει ανάγκη από μακιγιάζ.

Το απόγευμα της Κυριακής (7-08) η Δούκισσα μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της με θέα ένα παραδοσιακό εκκλησάκι σε κάποιο νησί, που δεν αποκάλυψε και έγινε viral με την εμφάνισή της.

Επέλεξε ένα μίντι στενό φόρεμα με σκίσιμο και ανοίγματα στη μέση που φανέρωναν το τέλειο μαύρισμά της, το συνδύασε με ίδιες εσπαντρίγιες κι ένα υπέροχο αξεσουάρ στα μαλλιά της. Οι φωτογραφίες της σε χρόνο μηδέν σχολιάστηκαν απείρως με τις followers της να την αποθεώνουν.

Δες την εμφάνισή της στη gallery

Όσο για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της; Αποφεύγει τα τηγανιτά και τα λίπη. Δεν πίνει σχεδόν καθόλου αλκοόλ ενώ έχει κόψει τον καφέ. Γυμνάζεται συστηματικά, κάνοντας pilates αν και όπως έχει δηλώσει αυτή τη περίοδο... την γυμνάζουν τα παιδιά της. Δεν θα πει όχι στο αγαπημένο της παγωτό, αλλά δεν τρώει γλυκά και «αμαρτωλά» σνακ καθημερινά.

Η ίδια μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες της στην οποία ποζάρει με μαγιό, έχει πει για το σώμα της: «Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.
Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.
Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη ❤️»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved