Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Showbiz

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί! 

Να σας θυμίσουμε ότι η γνωστή Influencer αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης και γνωστοποίησε πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κυήσεως της.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της κολλητής της φίλης, αφού, όπως είπε, ήταν μαζί της την στιγμή που το έμαθε.

Η Ιωάννα όλο αυτό το διάστημα πέρασε μικρές αδιαθεσίες, ωστόσο δείχνει να είναι πολύ καλύτερα και περιμένει αυτές τις ημέρες να περάσει όμορφα αφού πλησιάζουν και τα γενέθλιά της, τα οποία, όπως έχει πει θέλει να περάσει με φίλους εκτός σπιτιού.

Χθες, 7 Αυγούστου έκανε και τις πρώτες βουτιές της στην πισίνα!

Η Soula Glamorous αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Τούνη.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η εγκυμονούσα είχε αναφέρει για τον λογαριασμό Soula Glamorous: «Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή» με τη Soula Glamorous να της απαντά: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Δείτε την ανάρτηση της SoulaGlamorous που αποκάλυψε το φύλο του μωρού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved