Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε έχοντας στην αγκαλιά του ένα κορίτσι με μυϊκή ατροφία και συγκίνησε
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε έχοντας στην αγκαλιά του ένα κορίτσι με μυϊκή ατροφία και συγκίνησε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε αγκαλιά με ένα κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και συγκίνησε σε συναυλία του το Σάββατο, 6 Αυγούστου!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο και αρκετές φορές έχει δείξει έμπρακτα την ευαίσθητη πλευρά του.

Έτσι και το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στη συναυλία του στο χώρο της Λουτροπόλη, στα Λουτρά Πόζαρ, ανάμεσα στους θαυμαστές του βρίσκονταν και η μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

Η μικρή πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για το κοριτσάκι το οποίο ήταν στην συναυλία του και λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας, ο ίδιος της αφιέρωσε το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, ο τραγουδιστής την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί…

Ήταν μία συγκινητική στιγμή και όλοι όσοι ήταν στην συναυλία ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ήδη συγκεντρώσει 18.000 views!

Δείτε το βίντεο και εσείς παρακάτω! Η συγκινητική στιγμή που ο Κωνσταντίνος τραγουδάει έχοντας στην αγκαλιά του ένα κορίτσι με μυϊκή ατροφία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved