Αννίτα Ναθαναήλ: Τι πρόσφερε στην ίδια η σχέση της με την Παλιοσπύρου
Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: Τι πρόσφερε στην ίδια η σχέση της με την Παλιοσπύρου

Για κάποιους η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλους είναι ο φύλακας άγγελος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Αννίτα Ναθαναήλ σε συνάντευξή της μίλησε για το πώς έκανε την πρώτη της επαφή με την Ιωάννα μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι και αν μέσα από αυτή την ιστορία έχει αποκτήσει κάποιες φοβίες για την ίδια ή τις κόρες της.

Όταν ακούμε «Ιωάννα Παλιοσπύρου», στο μυαλό μας έρχεται αυτόματα και το δικό σου όνομα καθώς τη στήριξες πάρα πολύ και πλέον είστε φίλες.

Είναι γεγονός ότι έχουμε μπει η μία στη ζωή της άλλης. Για μένα το σημαντικό είναι ότι η Ιωάννα είναι ένα ανεξάρτητο πλάσμα, με αυτοπεποίθηση, που δεν ζει τη μέρα της λυπούμενη τον εαυτό της αλλά ένας άνθρωπος που κοιτάζει το επόμενο βήμα και θέλει οι δικές της πράξεις να εμπνεύσουν κι άλλους.

Αν πιστεύεις ότι η Ιωάννα ξυπνάει και κοιμάται μιλώντας μόνο μαζί μου στο τηλέφωνο, να σου πω πως δεν ισχύει. Σίγουρα είμαι δίπλα της, την έχω από κοντά, θα κάνουμε και διακοπές μαζί, αλλά περνάει τον χρόνο της σχεδιάζοντας τη ζωή της.

Τι πιστεύεις ότι τη βοήθησε πολύ;

Όλα μαζί, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Κυρίως η Ιατρική και όλοι οι γιατροί που τη βοήθησαν, και ειδικότερα η κυρία Καλοφώνου, που ανακατασκεύασε το πρόσωπό της αλλά και μεγάλα κομμάτια του σώματός της, η καλή κατάσταση του οργανισμού της, η ικανότητα γρήγορης επούλωσης που έχει, καθώς και το γεγονός ότι ακολούθησε όλες τις οδηγίες κατά γράμμα. Αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Ένα πρώτο βήμα έγινε όταν ξεκίνησε να κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Ισχύει. Όταν βγαίνεις έξω, θέλεις να αναδεικνύεις την καλή πλευρά του εαυτού σου. Σίγουρα είναι διαφορετική η Ιωάννα όταν βγάζει το μακιγιάζ και πέφτει για ύπνο ή όταν ξυπνάει το πρωί και δεν είναι όπως τη βλέπεις σε μια εκδήλωση.

Το πιο σημαντικό ήταν να υπερπηδήσει το πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με την εικόνα της. Ομολογώ πως η αντίδρασή του ήταν εξαιρετική γιατί ο κόσμος είχε τον χρόνο να εκπαιδευτεί και να δεχτεί τη διαφορετικότητα της Ιωάννας. Όλοι την αγκάλιασαν και της είπαν λόγια παρηγορητικά και ενθαρρυντικά.

Αυτό τη γέμισε αυτοπεποίθηση και συνειδητοποίησε ότι δεν χρειάζεται να φοβάται. Είδε τον εαυτό της με άλλο μάτι. Εμείς οι ίδιοι συνηθίζουμε την εικόνα μας, όσο ωραία ή άσχημη κι αν είναι. Αυτό που μας ταράζει είναι η αντίδραση των τρίτων.

Αλήθεια, πώς έκανες την πρώτη επαφή μαζί της;

Είδα έναν άνθρωπο που είχε μεγάλη ανάγκη κι εγώ είχα ένα παραπάνω βήμα διότι ένας στενός φίλος του Κρις (σ.σ. ο παλαίμαχος πολίστας Κρις Χάμπερτ σύζυγός της) είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της μεγαλύτερης πλατφόρμας συγκέντρωσης φιλανθρωπικών πόρων στον κόσμο, του www.gofundme.com, η οποία δεν δραστηριοποιείται όμως στην Ελλάδα.

Έχοντας αυτή την επαφή, δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρω τρόπο να βοηθήσω, ακόμα και αν η εκστρατεία για την Ιωάννα έπρεπε να στηθεί στο εξωτερικό.

Μέχρι τότε της είχα στείλει μόνο κάποια μηνύματα, καθώς έψαχνα να βρω αξεσουάρ και βοηθήματα που θα της επέτρεπαν να βγει από το σπίτι της χωρίς να είναι δακτυλοδεικτούμενη. Κάπως έτσι άρχισε μια επικοινωνία και σιγά σιγά
κέρδισα την εμπιστοσύνη της.

Σήμερα έχει θυμό η Ιωάννα για όσα της συνέβησαν;

Ευτυχώς, όχι πλέον. Το «γιατί;» ήταν το μεγαλύτερο βασανιστήριο. Κάθε μέρα δοξάζει τον Θεό που γλίτωσε, θεωρεί τον εαυτό της τυχερό, ειδικά μετά τις γυναικοκτονίες που διαδέχονται πλέον η μία την άλλη.

Δεν έχει σημασία το αν στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις ο θύτης είναι άντρας, ενώ στη δική της το κακό προκλήθηκε από μια γυναίκα. Δεν αλλάζει κάτι. Πλέον προσπαθεί να σκέφτεται μόνο θετικά.

Όταν μιλάμε, μοιράζεται μαζί μου τα νέα της, τις επαγγελματικές της συναντήσεις και ρωτάει πάντα τη γνώμη μου για τα νέα της σχέδια. Η Ιωάννα πάλεψε στη ζωή της για να τα καταφέρει και να έρθει στην Αθήνα να σπουδάσει και να καταξιωθεί επαγγελματικά.

Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, με άποψη και πείσμα, που δεν το βάζει κάτω όσες τρικλοποδιές και αν της βάλει η ζωή, κι αυτό μου αρέσει ακόμη περισσότερο σε εκείνη.

Γνωρίζω και προσωπικά ότι είσαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, που τρέχει πάντα να βοηθήσει με όποιον τρόπο. Το κάνεις για σένα ή τους άλλους;

Είναι τεράστια η χαρά της προσφοράς. Όταν ένιωσα τον αντίκτυπο που είχαν οι πράξεις μου στη ζωή της Ιωάννας, μου έδωσε τριπλό μπουστάρισμα για να προσφέρω όπου μπορώ γύρω μου.

Η χαρά είναι εντελώς εθιστική! Τώρα πλέον το έχω εξελίξει και σε άλλο επίπεδο. Από το να βοηθήσω μια χελώνα να περάσει τον δρόμο μέχρι να ανοίξω το παράθυρο για να βγει έξω μια μύγα αντί να τη σκοτώσω.

Αυτό αποτελεί ψυχική εξέλιξη για μένα. Στην τελική, νομίζω ότι στην περίπτωση της Ιωάννας κέρδισα περισσότερα πράγματα εγώ ως άνθρωπος από όσα ίσως έδωσα στην ίδια.

Α

Μέσα από την ιστορία της Ιωάννας απέκτησες ενδεχομένως κάποιες φοβίες για σένα ή τις κόρες σου; Σκέφτηκες αλλιώς κάποια πράγματα;

Όχι, αρνούμαι να μπω σε αυτό το τριπάκι. Είμαι πιο υποψιασμένη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν αφήνω τον φόβο να δηλητηριάζει το παρόν μου.

Θεωρώ σημαντικό το ότι όταν κάποιος κάνει μια τόσο κακή πράξη, πρέπει να τιμωρείται χωρίς ελαφρυντικά, τόσο για το θύμα που υπέφερε τα πάνδεινα όσο και για τον παραδειγματισμό των άλλων.

Δυστυχώς μετά από μια τόσο ειδεχθή πράξη που παίρνει μεγάλη δημοσιότητα προκύπτουν πάντα μιμητές.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved