Άννα Πρέλεβιτς: Αυτή η γυμναστική της χαρίζει τέλειες αναλογίες  (video)
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Αυτή η γυμναστική της χαρίζει τέλειες αναλογίες (video)

Η Άννα Πρέλεβιτς μας αποκαλύπτει το ''μυστικό'' της για ένα τέλειο κορμί. Η γυμναστική αποτελεί ένα υγιεινό συστατικό της καθημερινότητάς της.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που διαθέτουν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικού, αδερφό της Δούκισσας Νομικού.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια, αγαπάει πολύ την σωστή διατροφή και σε συνδυασμό με γυμναστική, διατηρεί το σώμα σε φόρμα. Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που γνωρίζει καλά πως η γυμναστική, είναι υγεία και ευεξία, ξέρει το «μυστικό» για τέλειες αναλογίες. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι για τους πιο… πειθαρχημένος και αυτό δεν είναι άλλο από το cross training. Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα είδος γυμναστικής για όλο το σώμα, με όργανα και πολύ συγκεκριμένες ασκήσεις.

Το cross training περιλαμβάνει μια σειρά «έντονων» ασκήσεων και διαρκεί 45 λεπτά. Η Άννα Πρέλεβιτς μας έδειξε το δικό της πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσιαστήκαμε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved