Ποιος είναι ο Έλληνας που φιλοξένησε την Turlington;
Showbiz

Ποιος είναι ο Έλληνας που φιλοξένησε την Turlington;

Μία έξοδος της Christy Turlington γίνεται αυτομάτως είδηση, όταν όμως ποζάρει με την οικογένειά της στην Ελλάδα, τότε γίνεται πρωτοσέλιδο.

«Σπάνια εμφάνιση και φωτογραφίες της Κρίστι Τέρλιγνκτον και του συζύγου της Εντ Μπερνς, μαζί με τα παιδιά της σε επίσκεψή της στην Ελλάδα», έγραψε η βρετανική «Daily Mail» στον τίτλο και «καρφώθηκε» ως πρώτη είδηση σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της για αρκετές ώρες. Οντως, η Τέρλινγκτον βρέθηκε στη χώρα μας, καλεσμένη στη θαλαμηγό φιλικού της ζευγαριού.



Χέρι-χέρι με τον σύζυγό της Εντουαρντ Μπερνς, τη 18χρονη κόρη τους Γκρέις, που ακολουθεί δυναμικά τα χνάρια της μητέρας της στο μόντελινγκ, και τον 15χρονο γιο τους Φιν απόλαυσαν ένα αξέχαστο δείπνο κάτω από τα αστέρια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η ίδια δηλώνει σταθερά ενθουσιασμένη με τα νησιά του Αιγαίου, αφού αυτή είναι η τρίτη επίσκεψή της στη χώρα μας. Το 2017 και το 2018 είχε βρεθεί στην Πάτμο και είχε απολαύσει τις ομορφιές του Νησιού της Αποκάλυψης, παρέα με χωριάτικη σαλάτα και μπίρα, όπως είχαμε δει στα Instagram stories της.

Φέτος κατάφερε να κινηθεί ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, όμως την τελευταία βραδιά του ταξιδιού της επισκέφτηκε με την οικογένειά της την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όλοι καλεσμένοι του Χρύσανθου Πανά, όπου δείπνησαν με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Πήτερ Γεωργιόπουλο, τη σύζυγό του και επίσης επιτυχημένο μοντέλο των 90s Κάρα Γιανγκ και τον γιο τους Κονσταντίν. Στην παρέα ήταν επίσης η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Αλκηστις Πουλοπούλου και ο εφοπλιστής Λεωνίδας Βροντίσης.

«Νιώθω σαν να είναι η 4η Ιουλίου!» αναφώνησε ενθουσιασμένη με το φαντασμαγορικό σόου των πυροτεχνημάτων που κράτησε σχεδόν μία ώρα στον ουρανό της Βάρκιζας, τη βραδιά που η Κρίστι Τέρλινγκτον επισκέφτηκε το «Island».

Νωρίτερα είχε κολυμπήσει στην ιδιωτική παραλία του δημοφιλούς club-restaurant, περιγράφοντας με χαρά την υπέροχη εμπειρία ως άκρως... νησιώτικη στον Χρύσανθο Πανά.

«Δεν γνώριζα πως η Αθήνα έχει τόσες ομορφιές εκτός από τα εμβληματικά αρχαία μνημεία, μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Είστε πολύ τυχεροί που ζείτε εδώ!», αναφώνησε. Το δείπνο περιελάμβανε αυστηρά ελληνικές συνταγές, σύμφωνα με τη δική της επιθυμία.

Φέτα με μαύρο σουσάμι και μέλι Κρήτης, χταπόδι με φάβα Σαντορίνης, καλαμάρι σβησμένο με ούζο Μυτιλήνης και λαβράκι με ριζότο λεμονιού ήταν μερικά από τα πιάτα που απόλαυσαν.

Ποιος είναι ο Πήτερ Γεωργιόπουλος που φιλοξένησε το διάσημο μοντέλο

Πρώην ναυλομεσίτης και τραπεζικός επενδυτής, κατόρθωσε με λίγα πλοία να χτίσει μία αυτοκρατορία και να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο γνωστούς εφοπλιστές παγκοσμίως.

O Ελληνοαμερικανός ιδρυτής της ναυτιλιακής General Maritime Corporation παντρεύτηκε το 2005 το μοντέλο της της Victoria's Secret, Κάρα Γιανγκ.

Σήμερα οι δυο τους ζουν στη Νέα Υόρκη με τους δύο γιους τους, το Νικ και τον Ντίνο, σε ένα αρχοντικό στο West Village.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved