Σπύρος Καίσαρης: «Προτιμώ να τα κάνω όλα μόνος μου»
Showbiz

Σπύρος Καίσαρης: «Προτιμώ να τα κάνω όλα μόνος μου»

Ο Σπύρος Καίσαρης είναι νέος, ταλαντούχος, γεμάτος όνειρα.

Ο τραγουδιστής από την Κέρκυρα μίλησε για το αν είναι one man show, για το αν παίζει κάποιο μουσικό όργανο και για το πόσα τραγούδια έχει γράψει.

Παίζεις κάποιο μουσικό όργανο;

Από μικρή ηλικία έμαθα να παίζω κιθάρα μόνος μου, αυτοδίδακτος, για να συνοδεύω τη φωνή μου. Τώρα παλεύω να ξεπεράσω τα υπαρξιακά μου στο κομμάτι του πιάνου, καθώς προσπαθώ να μάθω να παίζω, και πάλι αυτοδίδακτος, γιατί πιστεύω ότι θα δώσει μια παραπάνω πινελιά στις μελωδίες μου.

Το να παρακολουθήσεις μαθήματα σε ωδείο δεν το σκέφτεσαι;

Το σκέφτομαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλω να προσπαθήσω λίγο μόνος μου για να δω τι μπορώ να καταφέρω και στη συνέχεια, μόλις βελτιώσω και την οικονομική μου κατάσταση, να πάω και σε ωδείο.

Γενικά είσαι one man show;

Ναι, αν και είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, προτιμώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα άμα έχει θέληση και χωρίς να έχει κάποιον πάνω από το κεφάλι του. Δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω.

Πόσα τραγούδια έχεις γράψει πάνω-κάτω μέχρι στιγμής;

Είναι πάνω από 100. Ξεκίνησα στα 12 μου να τελειοποιώ τα τραγούδια. Μέχρι τότε έγραφα μόνο στιχάκια και μελωδίες. Το πρώτο ολοκληρωμένο μου κομμάτι λέγεται «Χτίζω το όνειρο», το οποίο θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, ίσως το φθινόπωρο.

Πότε υπολογίζεις να κυκλοφορήσεις το πρώτο σου άλμπουμ;

Δεν γνωρίζω ακόμα. Προς το παρόν, είπαμε με την εταιρεία μου να κυκλοφορούμε ένα,-ένα τα singles. Ούτε έχουμε αποφασίσει ακόμα ποια ακριβώς τραγούδια Θα μπουν στο άλμπουμ, όμως με κάποιον τρόπο βρίσκουν μόνα τους τα τραγούδια τη θέση τους.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved