Σίσσυ Χρηστίδου: Τα νέα στιγμιότυπα με μαγιό στη Σαμοθράκη είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα νέα στιγμιότυπα με μαγιό στη Σαμοθράκη είναι το κάτι άλλο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει τις διακοπές της στην Σαμοθράκη και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες χωρίς φίλτρα!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές έχοντας παρέα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τη Χριστίνα Κοντοβά και τη βαφτιστήρα της.

Η ίδια μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές θέλοντας να δείξει τις ομορφιές του τόπου!

Η παρουσιάστρια αυτό το καλοκαίρι επέλεξε τη Σαμοθράκη και πρώτη φορά την είδαμε να δημοσιεύει τέτοιες αυθόρμητες και φυσικές φωτογραφίες και μας εντυπωσίασε!

Η Σίσσυ δημοσιεύει βίντεο δίχως ίχνος μακιγιάζ και τολμά και ποστάρει βίντεο στα οποία την βλέπουμε να κάνει τις βουτιές της φορώντας υπέροχα μαγιό!

Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και θα ξετρελαθείς και συ!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί ξέρω ότι κάναμε πράγματα επί προσωπικού. Δεν ήταν η δουλειά, δεν ήταν η διεκπεραίωση, ήταν οι ώρες, δουλεύαμε πολλές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ όλους», είχε πει η Σίσσυ στο φινάλε της εκπομπής της ενώ σε μερικές ημέρες αναμένεται η επιστροφή της στην πρωτεύουσα για τις προετοιμασίες της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved