Μαίρη Συνατσάκη: Η αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, πόσταρε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι και έκανε την αλλαγή στο προφίλ της στο instagram, εσύ την παρατήρησες; 

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα δημοσίευοντας την πρώτη φωτογραφία στην οποία όμως δεν φαινόταν η κοιλίτσα της με αποτέλεσμα πολλοί από τους followers της να τη ρωτάνε «γιατί δεν φαίνεται η κοιλίτσα της».

Και η ίδια απάντησε: «Προχθές που ανέβασα αυτή τη φωτό ψάχνατε κοιλιά. Παιδιά είναι μικρή ακόμη, τώρα ξεπετάγεται, στο Άννας δεν…».

Και πρόσθεσε: «Έχω μια προφίλ που σιγοφαίνεται, από λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά μη μου την πείτε μικρή και στενοχωρηθώ… καλά ούτε μεγάλη να μου την πείτε, θα είναι ψέματα. Γενικά ας μην σχολιάζουμε μεγέθη κοιλιών σε όποια σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι άνθρωποι» και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας το μπικίνι της.

Πολλοί followers της την ρώτησαν και συνεχίζουν να τη ρωτούν αν θα αποχωριστεί τις γατούλες της τώρα που είναι έγκυος και η ίδια απάντησε πως δεν χρειάζεται, αλλά αποφεύγει να καθαρίζει τις ακαθαρσίες τους και να χαϊδεύει τα αδέσποτα γατάκια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Αυγούστου, επανήλθε στο θέμα με αφορμή τις νέες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της για τις γάτες της και αποκάλυψε πως έβαλε στα highlight του προφίλ της στο instagram τις απαντήσεις που είχε δώσει για το εν λόγω θέμα την περασμένη εβδομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved