Νάνσυ Μπούκλη: «Χρειάζομαι να δροσιστώ για να αποδώσω»
Showbiz

Νάνσυ Μπούκλη: «Χρειάζομαι να δροσιστώ για να αποδώσω»

Η Νάνσυ Μπούκλη ανήκει στη δυναμική μιας γενιάς ταλαντούχων ηθοποιών που διαθέτουν το σαράκι που κινητοποιεί και δεν αφήνει σε ησυχία τον καλλιτέχνη.

Πιστεύει πως στη ζωή κάποια πράγματα κάνουν κύκλους; «Ναι, επαναλαμβάνονται για να μάθουμε κάτι περισσότερο, δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε παρόμοιες καταστάσεις, ωστόσο αυτή η επανάληψη συμπεριέχει εξέλιξη σε μια εποχή μεταβατική, που ευνοεί την αναθεώρηση των ορίων.

Αυτή η περίοδος ευνοεί περισσότερο τη μαθητεία παρά την κριτική. Προσωπικά είμαι ανοιχτή στο να ακούω γνώμες άλλων προκειμένου να διαμορφώσω προσωπική άποψη. Η μοναχικότητα δεν είναι του χαρακτήρα μου, επιθυμώ την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία στη δουλειά, στις σχέσεις μου, παντού.

Χρειάζομαι χρόνο με τον εαυτό μου, ωστόσο, για να διαβάσω. Το διάβασμα είναι απαραίτητο στη δουλειά μου, αλλιώς θα ήμουν τελείως κενή, δεν θα είχα δυνατότητες να αποδώσω ποικιλία ή χρώμα στις εκάστοτε ερμηνείες. Διαβάζω πολλή ποίηση, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες, κυρίως παλιές. Χρειάζομαι να δροσιστώ για να αποδώσω».

Ο Πύργος Ηλείας είναι η βάση, η αρχή της, λέει ενθουσιασμένη, λες και μια χρονοκάψουλα την αποβιβάζει στα ξέγνοιαστα παιδικά της χρόνια, σε εικόνες γεμάτες γλυκά συναισθήματα, θάλασσα, άμμο και παιχνίδι, μιας γης ιδιαίτερα εύφορης, με θέατρο και μουσική, με όλα τα στοιχεία που έθρεψαν την επιθυμία της για την υποκριτική και την προέτρεψαν να ανοίξει τα φτερά της.

«Εκεί βρίσκεται το πατρικό μου, η οικογένειά μου που αγαπώ, οι ρίζες μου που δεν τις ξεχνάω. Είμαι ευγνώμων στη γενέτειρά μου, θα επιστρέφω πάντα με λαχτάρα σ’ αυτά τα μέρη».

Δυνατοί είναι και οι αδελφικοί της δεσμοί με την επίσης ηθοποιό και μουσικό Ελένη Μπούκλη: «Είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να είμαι σόλο σε όλο αυτό».

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved