Γιώργος Χρυσοστόμου:Δεν είμαι κάποιος άγιος»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου:Δεν είμαι κάποιος άγιος»

Τον ρόλο του Αχιλλέα στην εμβληματική «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη υποδύεται φέτος για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Το ερώτημα του έργου είναι “τι θα θυσίαζε ο καθένας από τον εαυτό του για το γενικότερο καλό”. Σας απαντώ εγώ: Τίποτα. Με την έννοια ότι δεν υπάρχουν Ιφιγένειες στις μέρες μας.

Σήμερα δεν βλέπουμε κανέναν να θυσιάζει κάτι για το γενικό καλό. Και αν κάνουμε θυσίες για τις προσωπικές μας επιδιώξεις, θα πρέπει να σχετίζονται πάντα με το γενικό καλό, αλλιώς είναι σκέτος εγωισμός, με την έννοια ότι ο καθένας μας θα έπρεπε να θυσιάζει μια Ιφιγένεια μέσα του, που θα επηρεάζει θετικά και τους γύρω του. Αλλιώς δεν έχουν νόημα», ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για τον γνωστό ηθοποιό η έννοια της θυσίας σήμερα έχει να κάνει με τον εγωισμό των ανθρώπων: «Θυσία για μένα είναι να αποκόψεις κάτι που σε βολεύει και να ακούσεις τον διπλανό, που έχει απόλυτο δίκιο από τη δική του οπτική.

Αυτό που είναι πιο δύσκολο να θυσιάσει ένας άνθρωπος είναι ο εγωισμός του. Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο. Ούτε εγώ το κάνω. Δεν είμαι κάποιος άγιος. Αυτή είναι π πάλη για την οποία ήρθαμε στη ζωή».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπως λέει, παλεύει κάθε βράδυ στην παράσταση να υπερασπιστεί τον ρόλο του, ο οποίος έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved