Γιώργος Γρηγοριάδης: «Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητές μου»
Showbiz

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητές μου»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ετοιμάζεται για την πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε πώς προέκυψε αυτή η ιδέα και όσα κρατάει από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από την επόμενη σεζόν θα αναλάβεις τη δική σου εκπομπή. Πώς προέκυψε η ιδέα; Ηταν κάτι που ήθελες;

Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα, μου δίνει τη ζώνη 5 με 6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται.

Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πώς σου φαίνεται αυτή η απόφασή του;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία».

Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί.

Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

Την εργατικότητά του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητές μου.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved