Ο Εμμανουήλ στο gossip-tv: «Χρειάζομαι οξυγόνο, δεν μπορώ να αναπνεύσω και μπορεί να νοσηλευτώ»
Showbiz

Ο Εμμανουήλ στο gossip-tv: «Χρειάζομαι οξυγόνο, δεν μπορώ να αναπνεύσω και μπορεί να νοσηλευτώ»

Μία περιπέτεια με την υγεία του περνάει τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη Μύκονο και να βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να τον δει η προσωπική του ιατρός.


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μάλιστα με μεγάλη δυσκολία καθώς ο βήχας που τον ταλαιπωρεί είναι αφόρητος και δήλωσε:
«Πριν τρεις μέρες ξεκίνησε ένας πυρετός γύρω στο 38. Όσο περνούσαν οι μέρες αυξανόταν και είχα έναν αρκετά έντονο βήχα. Από χθες το βράδυ, η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έφυγα από τη Μύκονο και ήρθα εσπευσμένα στην Αθήνα. Είμαι στο κρεβάτι και περιμένω την γιατρό να έρθει να με δει».

Λίγο μετά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε στο gossip-tv.gr: «Αν αυτό είναι πνευμονία ή κάποια πολύ βαριά ίωση, μπορεί να χρειαστεί και να νοσηλευτώ γιατί χρειάζομαι οξυγόνο, δεν μπορώ να ανασάνω, ίσως και κάτι για τους πνεύμονες. Έχω ακούσει ότι στη Μύκονο κυκλοφορούσε μια ίωση αλλά σε εμένα είναι αρκετά έντονο και ίσως δεν το αντέχει το σώμα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved