Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάϊ: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον γιο τους
Showbiz

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάϊ: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι σε ένα μήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, που είναι αγοράκι και ήδη έχουν βρει το όνομα που θα του δώσουν!

Την αποκάλυψη έκανε η μαμά της εγκυμονούσας στο Instagram!

H Λάουρα είχε τα γενέθλια της και ο αγαπημένος της της έκανε ένα μικρό πάρτι – έκπληξη και η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι στο Instagram και έγραψ: «32. So this is what happened last night. Φέτος - για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα - δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτη. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας! Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως.

Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια. Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα. Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα. @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!».

Ο Χρήστος Σαντικάϊ σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα».

Και η μαμά της Λάουρας σε σχόλιό της αποκάλυψε πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Η ίδια η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε πει σε συνέντευξή της: «Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα».

Δείτε το σχόλιο της μαμά της που αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο το όνομα που θα πάρει ο μικρός που θα γεννηθεί σε ένα μήνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved