Καρύδη: Οι αρετουσάριστες φώτο με μπικίνι ανήμερα των γενεθλίων της και η έκπληξη του Αθερίδη
Showbiz

Καρύδη: Οι αρετουσάριστες φώτο με μπικίνι ανήμερα των γενεθλίων της και η έκπληξη του Αθερίδη

Γενέθλια είχε χθες, 9 Αυγούστου, η Σμαράγδα Καρύδη και τα γιόρτασε έχοντας δίπλα της τα πιο αγαπημένα πρόσωπα!

Όπως σας ενημερώσαμε, η ηθοποιός φορώντας ένα μπικίνι, σε αποχρώσεις του πράσινου που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και χωρίς ίχνος ρετούς δημοσίευσε δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε: "Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα" με τις διαδικτυακές ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Και το βραδάκι την περίμενε μία έκπληξη από τον σύντροφό της, τον Θοδωρή Αθερίδη. Πήγαν για φαγητό και… κατέφθασε μία υπέροχη εντυπωσιακή τούρτα που έγραφε: «Για πάντα Σμαραγδένια» και ο ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία από την βραδιά γενεθλίων της και σχολίασε: «τούρτα έχει μπαλοθιές;

«Για πάντα Σμαραγδένια…»

Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια..». Η ηθοποιός με αρκετή δόση χιούμορ του απάντησε: «❤ είσαι και φαίνεσαι»!

Όσο για το πόσο χρονών έγινε; Η ηθοποιός «πάτησε» τα 53 της χρόνια!

Δείτε στην gallery τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι αλλά και την έκπληξη του Θοδωρή Αθερίδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved