Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον Αχιλλέα!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον Αχιλλέα!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ λίγο πριν γίνουν για δεύτερη φορά γονείς,απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο τους, Αχιλλέα!

Ο σεφ δημοσίευσε μοναδικές οικογενειακές φωτογραφίες και… «λιώσαμε»!

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε τις φωτογραφίες του και αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα έρθει το νέο μέλος στην οικογένειά τους και ανυπομονούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους! Συγκεκριμένα έγραψε: «Splats splouts🤓 σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα?»!

Να σας θυμίσουμε ότι στις 6 Απριλίου, ο σεφ δημοσίευσε ένα σκίτσο και έγραψε: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» και με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι επέλεξε να ανακοινώσει ότι σύντομα η οικογένεια θα μεγαλώσει και αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά περιμένουν κοριτσάκι. Ο Άκης Πετρετζίκης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές λέγοντας : «Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι»!

Δείτε τις φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές του Άκη Πετρετζίκη με την ετοιμόγεννη γυναίκα του και τον ενός έτους γιο τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved