Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι ουλές στο στέρνο δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι – Το βίντεο με μαγιό
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι ουλές στο στέρνο δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι – Το βίντεο με μαγιό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από πολλά χειρουργεία, μπορεί ξανά να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της!

Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι και συγκλόνισε το πανελλήνιο, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα...

Με τόλμη, θάρρος και πυγμή η όμορφη Ιωάννα που ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη, είναι στα καλύτερά της και η καθημερινότητα της γίνεται πλέον φυσιολογική.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στη θάλασσα, φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε στην αμμουδιά με τη χαρά της, όπως η ίδια σημείωσε να είναι απερίγραπτη!

Το κορίτσι που έγινε μάθημα ζωής για όλες μας και ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών της απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χαλαρώνει σε μία ξαπλώστρα, φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό και χαμογελά στον φακό.

Στο εν λόγω βίντεο, όπως θα δείτε και εσείς φαίνονται οι ουλές που υπάρχουν στο στέρνο της, τις οποίες πλέον έχει αποδεχτεί και αγαπήσει.

Δείτε και εσείς το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved