Βανέσσα Αδαμοπούλου: Οι φώτο του γιου της ανήμερα των γενεθλίων του και η αναφορά στον Παπαζήση
Showbiz

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Οι φώτο του γιου της ανήμερα των γενεθλίων του και η αναφορά στον Παπαζήση

Ο γιος της Βανέσσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση έχει γενέθλια!

Ο μικρός Ιάσονας γίνεται 7 χρονών και η μαμά του δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες του και ένα μακροσκελές κείιμενο στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται και στον Ιωάννη Παπαζήση.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου χώρισαν έπειτα από 15 χρόνια σχέση.

Η Βανέσσα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ παγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι. Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, “αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι. Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού.

Στο τιμόνι ο μπαμπάς- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία. Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει). Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς, πίσω εμείς. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εμείς ανοίγουμε το στόμα σα χάνοι -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος.

Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά .

Η ροή του σύμπαντος συνεχίζετε σε ξέφρενους ρυθμούς.

Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!»!

Δείτε τις φωτογραφίες του 7χρονου γιου της και το μακροσκελές κείμενό της!

Να τα εκατοστήσει ο μικρός Ιάσονας Παπαζήσης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved