Τι βάζουν οι κυρίες της ελληνικής showbiz στη βαλίτσα των διακοπών τους
Showbiz

Τι βάζουν οι κυρίες της ελληνικής showbiz στη βαλίτσα των διακοπών τους

Αν νομίζετε ότι μόνο για εσάς είναι πονοκέφαλος το τι θα πάρετε στις διακοπές σας, γελιέστε.

Την ίδια... ημικρανία παθαίνουν και οι επώνυμες για το τι θα τους χρησιμεύσει τις ημέρες των διακοπών τους. Αλήθεια, ποια είναι τα ρούχα ή τα προϊόντα που δεν αποχωρίζονται ποτέ, μερικές από τις πιο γνωστές κυρίες της χώρας μας;

Κατερίνα Καινούργιου

Φέτος ο χάρτης των διακοπών της Κατερίνας Καινούργιου θα περιλαμβάνει ένα summer tour στις Κυκλάδες (με απαραίτητες στάσεις τη Μύκονο και τη Σαντορίνη) ενώ δεν αποκλείεται να αποδράσει σε μέρη εξωτικά.

Όπου και να δείξει η βελόνα στην πυξίδα της η Κατερίνα θα φροντίσει να πάρει μαζί της μαγιό που κολακεύουν τόσο τις αναλογίες στο σώμα της όσο και το στυλ της. Όσο για τα μαγιό που θα βάλει στη βαλίτσα της;

Όλα θα είναι σούπερ μοντέρνα με sexy ανοίγματα (cut-outs) αλλά και κομψά prints. Το μυστικό της; Επιλέγει σχέδια που κολακεύουν τη σιλουέτα της όπως για παράδειγμα σλιπ με ψηλό κόψιμο στο πλάι των γοφών, ένα τρικ που δείχνει τα πόδια πιο ψηλά και λεπτά.

Βίκυ Καγιά

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, δεν κλείνει τη βαλίτσα της αν δεν την έχει-γεμίσει πρωτίστως με... λευκά! Από μαγιό και καφτάνια, ως ρούχα και παρεό, η Βίκυ Καγιά λατρεύει το λευκό ειδικά για το καλοκαίρι και δεν είναι τυχαίο που το προτιμά από την παραλία, έως και μια βραδινή έξοδο.

Δήμητρα Ματσούκα

Η αγαπημένη ηθοποιός διαθέτει τέλειο κορμί και δεν θα την δούμε ποτέ με το ίδιο μαγιό σε μια φωτογραφία. Αυτό που σίγουρα βάζει στη βαλίτσα της είναι πολλά μπικίνι, όλων των χρωμάτων, αλλά και των πριντ. Σπάνια φορά παρεό, ενώ δεν λείπουν ποτέ από τα μάτια της εντυπωσιακά γυαλιά.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια έπειτα από μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κρήτη και εκτός των άλλων τις γεμίζει με... καπέλα.

Η Ιωάννα λατρεύει τα καλοκαιρινά καπέλα, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από το κεφάλι της στις καλοκαιρινές αποδράσεις της στην παραλία.

Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια που όλοι αγαπάμε και μας ξεσηκώνει με τα ρυθμικά τραγούδια της, έχει μια και μόνη εμμονή: τα μαλλιά της!

Έτσι, ό,τι και αν ξεχάσει να βάλει στην βαλίτσα της, για το μόνο που θα βεβαιωθεί πολλές φορές αν το πήρε, είναι τα καλλυντικά περιποίησης για την πλούσια κόμη της. Αντηλιακά μαλλιών, σπρέι για αναδόμηση, λάδι για τις άκρες μετά το μπάνιο. Όλα όσα αφορούν τις λαμπερές τρίχες της.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έγινε μητέρα, αλλά δεν ξεχνά ποτέ ότι είναι μια όμορφη γυναίκα. Έτσι, στη βαλίτσα των διακοπών της, εκτός από ό,τι αφορά τις δυο κόρες της, στριμώχνονται πολλών ειδών καφτάνια τα οποία λατρεύει και φορά όλη την ημέρα. Tης δημιουργούν την αίσθηση της ελευθερίας και της ξεγνοιασιάς!

Πηγή:Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved