Γιάννης Σπαλιάρας: «Δίνουμε μέρος των εσόδων μας στις φιλοζωικές»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δίνουμε μέρος των εσόδων μας στις φιλοζωικές»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκτός από μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, διαθέτει και αγνή καρδιά.

Το μοντέλο και ηθοποιός σε συνέντευξη του μίλησε για το zoobox και στο τι τον οδήγησε να το δημιουργήσει.

Είσαι ο δημιουργός του zoobox. Πες μας τη δράση που έχει και τι σε οδήγησε να το δημιουργήσεις.

Οπως σου είπα και πριν, βρήκα τη Χούμπι Κυριακή και δεν είχα πρόσβαση σε τροφή και τα απαραίτητα, όπως ξέρουμε Κυριακή είναι όλα κλειστά. Οπότε από εκεί μας γεννήθηκε η ιδέα με τον συνέταιρό μου, ο οποίος έχει pet shop. Πάνω στην κουβέντα μας ήρθε αυτή η ιδέα.

Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι δεν το είχαμε σκεφτεί εμείς πρώτοι καθώς υπάρχει στην Αμερική από το 2000, όπως και σε άλλες χώρες, αλλά η ουσία είναι ότι πρώτα το σκεφτήκαμε και μετά διαπιστώσαμε ότι γίνεται και στο εξωτερικό. Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Θεωρώ ότι είναι κάτι που έλειπε από τη χώρα μας, το θεωρώ επίσης πολύ χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν κατοικίδια να υπάρχει 24ωρη πρόσβαση σε τροφή για τα ζωάκια τους. Για τους ανθρώπους υπάρχουν πολλά σημεία στην Αθήνα, Κυριακή βράδυ να αναζητήσουν φαγητό όλο το εικοσιτετράωρο ενώ για τα ζώα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη δυνατότητα στους φιλόζωους σε όλους αυτούς που δουλεύουν πολλές ώρες και δεν προλαβαίνουν να προμηθευτούν τροφή ανά πάσα στιγμή και σε όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που ταΐζουν τα αδέσποτα ζωάκια ή αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκουν αδέσποτα στον δρόμο και θέλουν να τα φροντίσουν μέσα στη νύχτα και δεν βρίσκουν τροφή, όπως και εγώ που βρήκα τυχαία την γάτα μου την Κυριακή το βράδυ και δεν είχα πρόσβαση σε κάποια τροφή για να τη δώσω και να μπορέσω να την περιποιηθώ.

Αυτό που μας διαφοροποιεί, πέρα από το ότι είμαστε εικοσιτετράωροι, είναι ότι οι τιμές μας είναι πολύ καλές σε σύγκριση με τα καταστήματα και δίνουμε μέρος των εσόδων μας στη φιλοζωική του κάθε Δήμου που μπαίνει ο πολίτης. Νομίζω πως αυτή η κίνηση δίνει μία κοινωνική χροιά σε αυτό που κάνουμε.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved