Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της: «Δεν μπορούσα να φάω τίποτα»
Showbiz

Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της: «Δεν μπορούσα να φάω τίποτα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της,  μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα συχνά πυκνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα γεύματα που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο όπως η ίδια αποκάλυψε μετά από δεκάδες μηνύματα που έλαβε, τους πρώτους τρεισήμισι μήνες, δεν μπορούσε να φάει τίποτα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10-08) αφού ανέβασε το υγιεινό σνακ που απόλαυσε, δέχτηκε σχόλια αναφορικά με τις διατροφικές της συνήθειες και πόσο τυχερή είναι που στην κατάσταση της δεν έχει αναγούλες.

Η αλήθεια όμως ήρθε από την ίδια, η οποία μέσα από ένα story της αποκάλυψε πως:

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε η ίδια

Δες το σχετικό της απόσπασμα

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved