Μιμή Ντενίση: Τα 4 μυστικά για να νικάει τον χρόνο στα 69
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Τα 4 μυστικά για να νικάει τον χρόνο στα 69

Η Μιμή Ντενίση θεωρείται -και όχι άδικα- ως μια από τις σύγχρονες Ελληνίδες Θεές, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με το αστείρευτο ταλέντο, αλλά και την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση.

Η ηθοποιός και παραγωγός, όχι μόνο έκανε τον χρόνο σύμμαχό της, αλλά στα 69 της χρόνια είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Η ίδια δεν διστάζει να φωτογραφίζεται με μαγιό, κάνοντας τις γυναίκες να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της.

Στην πραγματικότητα όμως η Μιμή δεν έχει ένα, αλλά τέσσερα «όπλα» με τα οποία καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

- Είναι υπέρ του αντηλιακού: Ακόμη και τον χειμώνα, η Μιμή δεν παραλείπει να εφαρμόζει καθημερινά στο πρόσωπό της την αντηλιακή της κρέμα. Η ηθοποιός γνωρίζει πως η επιμελής και συνεχής προστασία από τον ήλιο όχι μόνο μειώνει τον κίνδυνο δερματικών διαταραχών, αλλά δρα ενάντια στα σημάδια της γήρανσης, κρατώντας την επιδερμίδα της σφριγηλή και νεανική.

- Δίνει μεγάλη σημασία στην ενυδάτωση: Η Ελληνίδα σταρ, φροντίζει όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει να διατηρεί καθαρό και ενυδατωμένο το πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας την σωστή ενυδατική κρέμα. Σαν να μην φτάνει αυτό έχει μεγάλη αδυναμία στα αιθέρια έλαια τα οποία τα βάζει στο πρόσωπο της και τα οποία της χαρίζουν έξτρα λάμψη.

- Κάνει απολέπιση κάθε μέρα: Προκειμένου να αντιμετωπίσει τη λιπαρότητα που μπορεί να της αφήνουν τα λάδια, κάνει σχεδόν καθημερινά απολέπιση. Έτσι χρησιμοποιώντας μια πολύ ήπια κρέμα απολέπισης ή ένα τζελ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

-Συνδυάζει υγιεινή διατροφή και άσκηση: Το καθημερινό της μενού αποτελείται από πράσινες σαλάτες, φρούτα και τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως είναι οι ξηροί καρποί. Επιπλέον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα κάνει αερόβιες και ισομετρικές ασκήσεις, καθώς και ενδυνάμωση με ένα δυναμικό κυκλικό πρόγραμμα.

Η Μιμή είναι απόλυτα πειθαρχημένη, γι 'αυτό και τον τελευταίο ειδικά καιρό κρατάει σε πολύ χαμηλά επίπεδα το ποσοστό του λίπους στο κορμί της. Για την Μιμή πάντως η εξωτερική της εμφάνιση ποτέ της δεν αποτελούσε προτεραιότητα, αντιθέτως θέλει να είναι πάντα προσεγμένη. «Το σκέτο “όμορφη” είναι το χειρότερο. Πολλές νιώθουν ντίβες με τρία εξώφυλλα.

Ξέρεις πόσες της δικής μου γενιάς πέρασαν και δεν τις θυμάται κανείς πλέον; Αναρίθμητες! Η εμφάνιση στον ηθοποιό καλύπτει το 1/10, όλα τα υπόλοιπα είναι ταλέντο, δουλειά και εξέλιξη», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της

Πηγή:EΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved