Μαμά για δεύτερη φορά η Ζωή Δημητράκου - Ο διαφορετικός τρόπος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Showbiz

Μαμά για δεύτερη φορά η Ζωή Δημητράκου - Ο διαφορετικός τρόπος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζωή Δημητράκου

Η Ζωή Δημητράκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο στο «Just the 2 of us», με coach τον Λευτέρη Πανταζή, θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και μόλις το ανακοίνωσε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζωή Δημητράκου μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με ένα βίντεο μοναδικό και ξεχωριστό. Ενώ στην αρχή εμφανίζεται με το μαγιό της κι ένα καπέλο στην περιοχή της κοιλίτσας της, αργότερα τραβάει το καπέλο και... δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/ChFXSB0oNVL

Θυμίζουμε πως η Ζωή Δημητράκου έχει ήδη ένα παιδάκι, τον ερχομό του οποίου μάθαμε αφού είχε γεννήσει καθώς ήθελε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε κάνει και με τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο.

«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο» είπε η Ζωή και συνέχισε:


«Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να τη δώσω στους άλλους, θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στην Θεσσαλονίκη, ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στη Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε», είχε δηλώσει στην εκπομπή DOT.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved