Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στην Ιθάκη πριν την επιστροφή στο πλατό!
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στην Ιθάκη πριν την επιστροφή στο πλατό!

Μετά τις διακοπές που απόλαυσε με τους γιου του στην Τήνο, εκεί οπού διατηρεί την εξοχική του κατοικία, ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στην Ιθάκη.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από το μαγικό αυτό προορισμό με τον ίδιο να κάνει το μπάνιο του στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας. «Κρυμμένοι παράδεισοι του Ιονιου, με τις απίστευτες ομορφιές και τις μπουνατσες του… #summer #summer2022 #holiday #summervibes», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα και δείχνει πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Χαλαρός, μαυρισμένος και έτοιμος να επιστρέψει στο πλατό της νέας του εκπομπής στον Ant1.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η "ταυτότητα" της εκπομπής, ωστόσο η φράση από την ανακοίνωση "θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο", δίνει μια πρώτη γεύση!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στο πλευρό του θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved