Μαρία Ηλιάκη: Έτσι διατηρεί τη σιλουέτα της – Αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι διατηρεί τη σιλουέτα της – Αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες

Μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Μαρία Ηλιάκη να πήρε 15 κιλά, ωστόσο κατάφερε να τα χάσει με σωστή διατροφή και άσκηση!

Μετά της διακοπές της η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Αθήνα και αποφάσισε να μοιράζεται με τις followers της, οι οποίες συχνά την ρωτούν για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, μερικά από τα μυστικά της.

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και χρόνια ακολουθεί συστηματικά μια ισορροπημένη διατροφή αποφεύγοντας τα λιπαρά και τις περιττές θερμίδες, τρώγοντας τροφές οι οποίες και δύναμη τη γεμίζουν αλλά και τη χορταίνουν ώστε να μην παρεκκλίνει.

Η ίδια το μεσημέρι της Τετάρτης (10-08) έδωσε δυο από τα μυστικά της για υγιεινό πρωινό.

Δες τι τρώει κάθε πρωί στη gallery

Όπως είχε εξηγήσει και η ίδια: "Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα κιλά της λίγο καιρό αφότου γέννησε την κόρη της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεται και γι' αυτό είναι πολύ προσεκτική στο τι τρώει και τι πίνει στην καθημερινότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved