Αυτιάς: «Όταν κάνω μία ερώτηση στους πολιτικούς, οι σύμβουλοί τους στέλνουν την απάντηση στο κινητό»
Showbiz

Αυτιάς: «Όταν κάνω μία ερώτηση στους πολιτικούς, οι σύμβουλοί τους στέλνουν την απάντηση στο κινητό»

Πρωταθλητής στον στίβο της ενημέρωσης ήταν και τη σεζόν που μας πέρασε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε συνέντευξή του μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας και για όσα τον νευριάζουν περισσότερο στην εκπομπή.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Δουλειά και μόνο δουλειά. Αμεσότητα, ενημέρωση που ταυτίζεται με τον πολίτη, πίεση στην εξουσία, αναζήτηση ειλικρίνειας από τους πολιτικούς και ειδήσεις. Απλή η συνταγή, αλλά δύσκολη, καθώς απαιτεί εργασία τουλάχιστον 16 ωρών το 24ωρο, αφού πλέον οι ειδήσεις, και λόγω των νέων συνθηκών, τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα».

Τι ώρα μπορεί να ξυπνάει κάποιος με τους «ρυθμούς Αυτιά»;

«Κάθε μέρα στις 04.30 το πρωί και τις μέρες της εκπομπής από τη 01.00 το βράδυ στο πόδι. Στο κανάλι από τις 02.00 το πρωί μάχη από τις 05.30 και μετά...

Γιατί τόσο νωρίς;

«Γιατί ήδη, όταν εμείς έχουμε 02.00 το πρωί, στην Αυστραλία και στην Ανατολή είναι απόγευμα. Οι ειδήσεις τρέχουν. Τη νύχτα μου έχουν τύχει τα χειρότερα, ναυάγια, φωτιές, πτώσεις αεροπλάνων, δολοφονίες. Η τελευταία σύσκεψη είναι στις 04.00 το πρωί!».

Και όλο αυτό πώς μαζεύεται;

«Με διαρκείς συνδέσεις, με 30 επιτελικούς καλεσμένους, με 50 οικονομικές κάρτες ενημέρωσης, με 60 βίντεο και 20 ανταποκριτές!».

Όλα αυτά γίνονται από εσάς;

«Είμαστε μία τεράστια, ευέλικτη ομάδα μόλις 5 ατόμων! Η εποχή του ενός δεν υπάρχει πλέον. Έχω μεν το γενικό πρόσταγμα, αλλά η ομάδα έχει στελέχη, όπως τη σκηνοθέτη Κ. Βάχλα, τον επικεφαλής του κοντρόλ Γ. Ψύλια, την αρχισυντάκτρια Λ. Τζήμα και τον παραγωγό μας, με ευρύτατες αρμοδιότητες, πολυτάλαντο Ν. Λούρδα. Μαζί μας όλοι οι τεχνικοί και το σύνολο του ΣΚΑΪ».

Φέτος άλλαξαν πολλά πρόσωπα τηλεοπτική στέγη. Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό;

«Αν υποτιμήσεις τον ανταγωνισμό, χάθηκες! Πάντα κινούμαι με σεβασμό και προσοχή σε κάθε εκπομπή. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο σε όλους!».

Τι σας νευριάζει περισσότερο στην εκπομπή;

«Οι αδιάβαστοι πολιτικοί και όσοι επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο! Δυστυχώς, οι βουλευτές μας δεν γνωρίζουν οικονομικά, δεν ρισκάρουν κοινωνικά και ασχολούνται μόνο με ό,τι έχει η επικαιρότητα. Βάθος μηδέν. Σε αυτό φταίνε και τα κόμματά τους».

Είναι αλήθεια ότι έχουν ραβασάκια;

«Ναι, ηλεκτρονικά! Όταν κάνω μία ερώτηση, οι σύμβουλοι τους στέλνουν την απάντηση μέσω κινητού!».

Κι εσείς τι κάνετε;

«Αλλάζω ερώτηση και μπλοκάρουν».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved