Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα διακοπάρει και δεν πάει ο νους σου τι πήρε μαζί της! (Video)
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα διακοπάρει και δεν πάει ο νους σου τι πήρε μαζί της! (Video)

Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη έφυγε για διακοπές με τον Ίαν Στρατή και μας έδειξε τι έβαλε στην βαλίτσα της… και τι δεν έβαλε! 

Η μέλλουσα μαμά πήρε λοιπόν μαζί της, όπως έδειξε, νεσεσέρ μπάνιου και καλλυντικών, παπούτσια, πιστολάκι μαλλιών, τσαντάκια, εσώρουχα, τσάντα παραλίας, πετσέτα για την παραλία, νεσεσέρ παραλίας και πάρα πολλά μαγιό και ρούχα.

Μα, πόσες μέρες πας διακοπές Μαρία μας;

Να σας θυμίσουμε ότι λόγω των πρώτων μηνών που περνούσε δύσκολα, απουσίαζε από το instagram, όμως τώρα είναι ενεργή και συχνά πυκνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα γεύματα που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο όπως η ίδια αποκάλυψε μετά από δεκάδες μηνύματα που έλαβε, τους πρώτους τρεισήμισι μήνες, δεν μπορούσε να φάει τίποτα.

Να σας θυμίσουμε ότι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, τα πρώτα λόγια της ήταν: «Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε τις διακοπές της και... δείτε τι πήρε μαζί της στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved