Μιμή Ντενίση: Σικάτη ακόμη και για ψώνια στο χωριό! Το αξεσουάρ που απογείωσε την εμφάνισή της
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Σικάτη ακόμη και για ψώνια στο χωριό! Το αξεσουάρ που απογείωσε την εμφάνισή της

Όταν  κανείς μιλά για το στιλ της Μιμής Ντενίση, τότε τα λόγια είναι περιττά!

Κομψή, σικάτη και πάντα με εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα ακόμη κι όταν πρόκειται για μια απλή βόλτα για ψώνια στο χωριό!

Η Μιμή Ντενίση αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, πού άλλου;

Στον δικό της επίγειο παράδεισο, στο εξοχικό της σπίτι στο Θεολόγο! Και μιας που η γιορτή της Παναγιάς πλησιάζει και στο σπίτι έχουν χαρές και μεγάλη γιορτή, η ηθοποιός ντύθηκε, στολίστηκε και βγήκε για τα ψώνια της στο χωριό. Το θέμα όμως είναι πώς βγήκε;

Η Μιμή Ντενίση είναι η επιτομή της κομψότητας και αρκεί κανείς να δει αυτή τη φωτογραφία. Μαύρο υφασμάτινο σορτς, λευκό κεντητό πουκάμισο, ψάθινη τσάντα χειρός, υπέροχες εσπαντρίγιες και ένα σικάτο καπέλο που απογείωσε την εμφάνισή της.

«Έτοιμη για ψώνια στο χωριό!! Έρχεται της Παναγίας κ γιορτάζουν τρεις σπιτι μας. Όποτε έχουμε πολλές μαγειρικές όπως μας συνήθισε η μαμά μας που γιόρταζε αυτή την μέρα κ έφτιαχνε κ του πουλιού το γάλα!! #goodmorning #theologos #openmarket #namecelebration #familly», έγραψε η ίδια και πόζαρε στην αυλή του εξοχικού της, που είναι ένας μικρός παράδεισος!

Δες την στη gallery

Όσο για τη σιλουέτα της; Τι να πει κανείς;

«Πρέπει να είμαστε εγκρατείς και πειθαρχημένοι διατροφικά, ειδικά μετά τα 40, όταν ο μεταβολισμός μας δεν είναι τόσο δυνατός όσο σε μικρότερες ηλικίες. Δεν πιστεύω στα υποκατάστατα, όπως για παράδειγμα σε χάπια που αδυνατίζουν. Επίσης, δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου, όχι από εγκράτεια, αλλά δεν μου αρέσει το αλκοόλ. Θεωρεί όταν αν ακολουθήσουμε υγιεινή διατροφή, μπορούμε να διατηρηθούμε στα επίπεδα που θέλουμε. Εγώ δεν κάνω ποτέ δίαιτα, κάνω διατροφή, δηλαδή δεν τρώω τηγανητά, σάλτσες και ζάχαρη. Όχι ότι δεν μου αρέσουν. Θα μπορούσα να καταβροχθίσω τρία πιάτα τηγανητές πατάτες. Απαραίτητη είναι και η άσκηση. Προσωπικά περπατώ δίπλα από το σπίτι μου ή κάνω διάδρομο μισή ώρα με 45 λεπτά. Γυμνάζομαι δυο τρεις φορές τη βδομάδα», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved