Μπουλέ: Έτσι είναι το κορμί της με μπικίνι και χωρίς ρετούς ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της
Showbiz

Μπουλέ: Έτσι είναι το κορμί της με μπικίνι και χωρίς ρετούς ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρη της και η Νάντια Μπουλέ έχει μια απίθανη σιλουέτα!

Η μικρή Σεμέλη χρόνισε πριν από έναν περίπου μήνα και η Νάντια Μπουλέ είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά καθώς είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό της κόρη της, η οπαία αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητά της.

Αποδεσμευμένη πια από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας χάρισε ένα μικρό βίντεο από την εξόρμησή της στον Άγιο Διόνυσο στον Όλυμπο, εκεί οπού προσπάθησε να κάνει το μπάνιο της στους καταρράκτες.

Και μπορεί να μην τα κατάφερε αφού το νερό ήταν φουλ παγωμένο ωστόσο εμείς χαζέψαμε το υπέροχο και αρετουσάριστο κο0ρμί της με μπικίνι!

Δες την στο βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί πως σε 15 μόλις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Σεμέλης-Ρωξάνης, η Νάντια Μπουλέ κατάφερε να χάσει τα περίπου 8 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Θέλοντας να κρατά τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση, καταναλώνει αρκετά γεύματα μέσα στην ημέρα, φροντίζοντας παράλληλα να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

«Έχω αδυναμία στις σαλάτες, στα φρούδα και στα λαχανικά και ομολογώ πως δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη φαν του junk food. Αν θέλω ν' αδυνατίσω, κόβω απλά τα γλυκά και δεν τρώω πολύ αργά», έχει πει στο παρελθόν, τονίζοντας πως δεν έχει χρειαστεί ν' ακολουθήσει ποτέ κάποια αυστηρή δίαιτα. Η Νάντια φροντίζει να μην ξεφεύγει σας ποσότητες που καταναλώνει, ενώ δεν βγάζει ποτέ τους υδατάνθρακες από το διαιτολόγιο της. Επιπλέον, αγαπά τις μπάρες των δημητριακών, οι οποίες εκτός από ενέργεια, της «κόβουν» και τις λιγούρες. Από μικρή, η γυμναστική ήταν κάτι που πάντα υπήρχε στη ζωή της και σε αυτό οφείλεται το σούπερ γραμμωμένο κορμί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved