Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποθεώνει τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας μου…»
Showbiz

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποθεώνει τη Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας μου…»

Στην παράσταση «Αντιγόνη» συναντήθηκαν το φετινό καλοκαίρι και θεατρικά η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι μαζί φυσικά με όλο το καστ της εξαιρετικής αυτής παράστασης έζησαν μοναδικές στιγμές στην Επίδαυρο με πλήθος κόσμου να τους καταχειροκροτά.

Ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησαν ως ηθοποιοί, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση ενώ αποκάλυψε πώς ένωσε η Δανάη Μιχαλάκη όταν βρέθηκε στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου λίγους μήνες πριν.

«μένεις να κρατάς (στο πέρασμα των χρόνων) αυτά που μένουν ή μάλλον αυτά που επιμένουν να μείνουν «στουμπωμένα» στη μνήμη», αναφέρει μεταξύ άλλων και αποθεώνει τη σύζυγό του.

«Το να είσαι ηθοποιός σε αυτή τη χώρα συνοδεύεται από μόνιμα προβλήματα. Που και που όμως σου έρχονται δώρα. Πότε καλλιτεχνικά, πότε ανθρώπινα, πότε και από τα δύο. Και μένεις να κρατάς (στο πέρασμα των χρόνων) αυτά που μένουν ή μάλλον αυτά που επιμένουν να μείνουν «στουμπωμένα» στη μνήμη. Ε δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας μου (της οποίας την ψυχή ζηλεύω και ερωτεύω) όταν πρωτοαντίκρισε το θέατρο τον μήνα Μάιο, την ησυχία που μας προσέφερε ο χώρος και το δώρο μετά, της σπάνιας συνεύρεσης με αυτό που ονομάζεται «δυναμική μεγατόνων». Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αντιγόνη του Σοφοκλή.
Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις (Cezaris Graužinis)
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Kenny MacLellan
Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Θεοχάρης
Χορογραφία: Edgen Lame
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Photo Credits: Πάνος Γιαννακόπουλος
Γραφίστας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Iεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη), Γιάννης Μαστρογιάννης (Χορός), Περικλής Σιούντας (Χορός),Edgen Lame(Χορός).», γράφει στην ανάρτησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved