Η Βίκυ Καγιά με ολόσωμο αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό «κόβει» την ανάσα με τις αναλογίες της
Showbiz

Η Βίκυ Καγιά με ολόσωμο αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό «κόβει» την ανάσα με τις αναλογίες της

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Βίκυ Καγιά θα είναι το απόλυτο top model!

Μπορεί να έχει πατήσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, να έχει γίνει μαμά δυο φορές ωστόσο η σιλουέτα της παραμένει αγαλματένια με αναλογίες που σοκάρουν!

Αυτό το διάστημα και λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό του GTNM η Βίκυ Καγιά απαθανατίζεται με ολόσωμο αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό και μας «κόβει» την ανάσα! Μαυρισμένη, με γυαλιά ηλίου και ξυπόλητη προκαλεί φρενίτιδα με τις πόζες της στο νησί οπού απολαμβάνει τις διακοπές της.

Δες την στη gallery

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αναλογίες με διατροφή και γυμναστική.

Η παρουσιάστρια φροντίζει στο εβδομαδιαίο μενού της να υπάρχουν απαραιτήτων φρούτα, σαλάτες, άφθονο νερό, και φρέσκοι χυμοί. Είναι φανατική οπαδός του πράσινου τσαγιού κα είναι κατά των αλκοολούχων ποτών του καφέ και των αναψυκτικών.

Η άψογη εμφάνισή της φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυτοσυγκράτηση της –λόγω και της ιδιότητάς της ως μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά, η διάσημη fashion expert, επιστρέφει στον ρόλο της παρουσίασης αλλά και της κριτικής επιτροπής στο GNTM 5 και το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως να την δει σε έναν ρόλο, που τόσο πολύ την είχε συνηθίσει και συνάμα αγαπήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved