Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το πιο σικ μαύρο crop top σε ένα μοναδικό co-ord set
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το πιο σικ μαύρο crop top σε ένα μοναδικό co-ord set

Μια ακόμη σούπερ summer εμφάνιση έκανε η Δανάη Μπάρκα και τη ζηλέψαμε!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη λίγο επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, συνεχίζει τις διακοπές της κι εμείς χαζεύουμε τις υπέροχες εμφανίσεις της με θέα τη θάλασσα.

Αυτή τη φορά η Δανάη είπε ναι σε ένα απίθανο co-ord set, αποτελούμενο από ένα φανταστικό με φινέτσα μαύρο crop τοπ και αντίστοιχη φούστα!

Η παρουσιάστρια πόζαρε στα βράχια, πήδηξε ψηλά από χαρά και δες την τέλεια καλοκαιρινή της εμφάνιση για όλες τις ώρες της ημέρας!

«Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.
Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι.

Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος», απάντησε η ίδια πρόσφατη ερωτώμενη για το αν πιστεύει πως κάθε της κίνηση πρέπει να «φιλτράρεται», αφού περνά και πολλά μηνύματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved