Μάρω Παπαδοπούλου: «Το κομμάτι της διδασκαλίας μου αρέσει πολύ»
Showbiz

Μάρω Παπαδοπούλου: «Το κομμάτι της διδασκαλίας μου αρέσει πολύ»

Η Μάρω Παπαδοπούλου πρωταγωνιστεί στην κομεντί της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια και για το κομμάτι της διδασκαλίας.

Η Mαρία όμως, μετά από χρόνια είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της Αντώνη. Θα επιμείνει στην απόφασή της για το διαζύγιο;

«Επιμένει αρκετά και αυτή η στάση της έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνειδητοποιεί πως το να είναι υπερπροστατευτική και βράχος ακλόνητος για όλους, δεν λειτούργησε. Αφήνει τα γκέμια στους γιους της και στον άντρα της για να δει τι θα φέρει αυτή η κίνηση».

Πάντως ο Αντώνης τα έκανε λίγο... μαντάρα.

«Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ωστόσο, οφείλω να πω πως ως συνεργάτες τα βρήκαμε πολύ καλά. Εχουμε χημεία και είναι τιμή μου και απόλαυση να παίζω μαζί του. Ο Αντώνης, τώρα, όντως τα έκανε μαντάρα, αλλά είναι καλός άνθρωπος.

Η δουλειά, η πίεση τον οδήγησαν σε μια σειρά από λάθη με σοβαρές επιπτώσεις, αν και θα μπορούσε να μοιραστεί τα όσα τον βαραίνουν με τη σύζυγό του. Ίσως δεν το έκανε για να μην τη επιβαρύνει ή γιατί δεν ήξερε πως να το κάνει. Ετσι όμως δημιουργούνται αποστάσεις και ανοίγουν πολλά μέτωπα».

Η Μαρία θα συμπαθήσει τελικά την Κατερίνα;

«Θέλω να πω ότι ως Μάρω Παπαδοπούλου συμπαθώ πολύ την Κατερίνα Γερονικολού γιατί είναι φοβερή επαγγελματίας, υπεύθυνη, μελετημένη, έχει τον νου της στο γύρισμα αλλά και σε όλoυς και για όλα.

Δεν είναι για τον εαυτό της και αυτό το εκτίμησα βαθιά. Τώρα για τη Μαρία, την ηρωίδα μου, είτε τη συμπαθήσει είτε όχι, εγώ θα βάλω ένα στοιχείο στην ερμηνεία μου ώστε να... τη δει με καλό μάτι».

Εδώ και δύο χρόνια έχετε αναλάβει τις θεατρικές ομάδες του δήμου Αμαρουσίου.

«Είναι μια πολύ ωραία δημιουργική δουλειά με ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και δεν κατάφεραν να το κάνουν επάγγελμα. Το κομμάτι της διδασκαλίας μού αρέσει πολύ. Όμως το αν είμαι μια καλή δασκάλα θα το πουν οι μαθητές μου, αν και τους ζορίζω για το καλύτερο. Δίνονται με πάθος και γι’ αυτό πρέπει να τους δώσεις ό,τι έχεις».

Θα σας δούμε τον ερχόμενο χειμώνα σε κάποια παράσταση;

«Θα είμαι στη σειρά της ΕΡΤ "Το βραχιόλι της φωτιάς", αλλά και στην παραγωγή του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει” και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved