Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω κωμωδία»
Showbiz

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω κωμωδία»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Εκτός υπηρεσίας».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πως θα έχει έναν ρόλο έκπληξη.

Τώρα το καλοκαίρι, καθώς το 2022 είναι ένα έτος μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες, βρίσκεστε σε περιοδεία με την παράσταση «Μικρασία».

«Η "Μικρασία” αποτελεί μια μουσική - θεατρική παράσταση βασισμένη σε αφηγήσεις των ανθρώπων της εποχής που διασώθηκαν, τραγούδια και μνήμες μιας εποχής κι ενός τόπου που σημάδεψε τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Βλέπουμε αποσπάσματα πριν και μετά την καταστροφή. Από τη μια παρακολουθούμε τη ζωή στη Σμύρνη με τις χαρές της, τα γλέντια, τα χρώματά της, τον πολιτισμό και τους έρωτές της και από την άλλη τις συνέπειες αυτού που έγινε ξαφνικά σε μια μέρα και πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι από το φως και την ευτυχία στο σκοτάδι».

Μεταφέρονται άσβηστες οι μνήμες!

«Ακούς το ούτι, τον μπαγλαμά, τα τύμπανα, αυτούς τους ήχους των μουσικών οργάνων και για κάποιο λόγο σού σηκώνεται η τρίχα. Στην παράσταση υπάρχουν και δύο ποντιακά τραγούδια και ζήτησα στον σκηνοθέτη μας Λεωνίδα Παπαδόπουλο να τα τραγουδήσω κι εγώ, λόγω καταγωγής.

Ας με συγχωρήσει ο κόσμος, δεν είμαι τραγουδιστής αλλά ταυτίζομαι και συγκινούμαι. Το σόι μου ήταν πρόσφυγες από τον Πόντο και είμαι περήφανος γι' αυτό. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε από πού ερχόμαστε για να ξέρουμε πού πάμε».

Τηλεοπτικά πού θα σας δούμε;

«Στην κωμωδία του ANT1 “Εκτός υπηρεσίας" με έναν ρόλο έκπληξη που είναι πολύ ιδιαίτερος. Δεν μπορώ να πω ακόμη περισσότερα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω κωμωδία».

Και θεατρικά;

«θα συνεχίσω στους “12 ενόρκους” που θα ανέβει για όγδοη σεζόν από τις αρχές Οκτωβρίου στο θέατρο Αλκμήνη».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved