Νικολέτα Βλαβιανού: «Οι άνθρωποι, για το συμφέρον και το χρήμα, γίνονται ανήθικοι»
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: «Οι άνθρωποι, για το συμφέρον και το χρήμα, γίνονται ανήθικοι»

Η Νικολέτα Βλαβιανού την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια γη».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε τι την έκανε να πει «ναι» και τι αφορά η υπόθεση της σειράς.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην «Άγρια γη»;

Πρώτα απ’ όλα, το μεγάλο «συν» στη σειρά αυτή είναι το υπέροχο σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου. Εκτιμώ πολύ τα κείμενα της Μαρίας, όταν τα διαβάζεις, βλέπεις και το βάθος των χαρακτήρων.

Επειδή είναι και η ίδια ηθοποιός, πλάθει τους χαρακτήρες έτσι όπως τους φαντάζονται και οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα τους υποδυθούν. Δεν υπάρχει συνάδελφος στο χώρο που να μην ξέρει ότι η Μαρία δημιουργεί ιστορίες γεμάτες πλοκή, ίντριγκα και σασπένς.

Τι αφορά η υπόθεση της σειράς;

Η υπόθεση ξεκινά κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, όταν ο μικρός Νικόλας, σε ηλικία δέκα χρόνων, πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της καλύτερής του φίλης, της Ελπίδας, που είναι έξι. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Νικόλας επιστρέφει με άλλο όνομα και διαφορετική ταυτότητα, για να πάρει εκδίκηση από αυτούς που του έκλεψαν τη ζωή και την περιουσία.

Ως Άρης πλέον, θέλει να εκδικηθεί το άτομο που του στέρησε τους γονείς του και την παιδική του ηλικία. Τότε θα ανακαλύψει ότι αυτή δεν είναι άλλη από τη μητέρα της Ελπίδας, την πανούργα Όλγα. Όμως μέσα σε όλα, θα δέι ξανά τυχαία την Ελπίδα και θα την ερωτευτεί παράφορα!

Τότε θα έρθει αντιμέτωπος με τρομερά διλήμματα... Η Όλγα έχει πλέον στην κατοχή της το σπίτι και τα κτήματα των γονιών του Άρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και στην οικογένειά του, κι εκείνος, διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και στον έρωτα, εγκαταλείπει την καριέρα του στο στρατό για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμη αν ο έρωτας θα αποτελεί εχθρό ή σύμμαχο.

Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τόσο κακό σε ένα μικρό παιδί;

Η αγάπη για το χρήμα μπορεί να τα υπερνικήσει όλα. Οι άνθρωποι, για το συμφέρον και το χρήμα, γίνονται ανήθικοι. Όταν κάποιος νικιέται από το πάθος της απληστίας, όταν αρέσκεται στην απόκτηση υλικών αγαθών, παύει να έχει αναστολές και έχει μόνο πάθη. Αλλά η απληστία είναι σαν τη θάλασσα. Όσο ποτάμια και αν πέσουν μέσα της, αυτή δεν γεμίζει. Άρα, ο άνθρωπος μένει ανικανοποίητος και μόνος.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved