Ζερόμ Καλούτα: «Η μαμά μου είναι ο ήρωάς μου. Εκανε παραπάνω από όσα μπορούσε»
Showbiz

Ζερόμ Καλούτα: «Η μαμά μου είναι ο ήρωάς μου. Εκανε παραπάνω από όσα μπορούσε»

Οταν ακούει μουσική, η καρδιά του Ζερόμ Καλούτα χτυπάει πολύ δυνατά, ένα συναίσθημα που θυμάται από τα 5 του χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τον Μάικλ Τζάκσον.

Οι δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να βρει τον δρόμο του, πολλές. «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της. Εκανε τα πάντα για μένα. Πέρυσι, που έπαιζα στον "Ορέστη” του Ευριπίδη στην Επίδαυρο, ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος που βρισκόμουν εκεί.

Ανάμεσα στα πολλά συναισθήματα που με κατέκλυσαν ήταν το πόσο σκληρά δούλευε η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Και αφιέρωσα εκείνη τη βραδιά. Της είπα: “Μαμά, τα καταφέραμε, είμαστε εδώ”. Η μαμά μου είναι ο ήρωάς μου. Εκανε παραπάνω από όσα μπορούσε.

Πολύ μικρός, μπήκα σε ωδείο και ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα. Οντας έφηβος, είχα φτιάξει μπάντες στο σχολείο και τραγουδούσα. Το κυνηγούσα με όλους τους τρόπους. Σιγά-σιγά άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το κάνω επαγγελματικά. Και άρχισα να γράφω στίχους.

Με τον Σταμάτη Κραουνάκη μπήκε η σφραγίδα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Είναι ένας από τους καλλιτεχνικούς μπαμπάδες μου. Είναι δάσκαλός μου. Γνωριστήκαμε τυχαία μια μέρα στον δρόμο μέσω ενός κοινού μας φίλου. Ημουν τότε σε μια φάση που έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα ασχοληθώ μόνο με αυτό που λέγεται Τέχνη.

Μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε, αλλά εγώ δεν τον πίστεψα. Και δεν ήμουν σίγουρος για το πώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Την πρώτη φορά συνεργαστήκαμε στη θρυλική παράσταση “Αυτά που κάψαν το σανίδι”, που παρουσιάστηκε για δύο ημέρες στο Ηρώδειο. Και μετά εντάχθηκα στη Σπείρα-Σπείρα», ανέφερε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved