Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πρωινό γεύμα που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πρωινό γεύμα που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τις διατροφικές επιλογές που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer μπορεί πριν μερικούς μήνες να βίωσε την θλίψη, αφού η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από πρόβλημα υγείας, όμως τώρα η ίδια χαμογελά ξανά.

Μάλιστα πρόσφατα το ζευγάρι έκανε ένα πάρτι με αγαπημένους φίλους και εκεί αποκαλύφθηκε ότι σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον γιο τους. Ωστόσο, από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, ως ούσα ενεργή στα social media μοιράζεται καθημερινά την δύσκολη εγκυμοσύνη της αλλά και τις διατροφικές της επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πρωινό γεύμα που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε.

Το πιάτο της Ιωάννας Τούνη, περιείχε μια φέτα ψωμί του τοστ, με φυστικοβούτυρο και μπανάνα. Ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία που προσφέρει ενέργεια για όλη την ημέρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery το πρωινό που επιλέγει:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved