Φαίη Ξυλά: Έτσι είναι το κορμί της στα 47 της χωρίς ρετούς και με μπικίνι
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Έτσι είναι το κορμί της στα 47 της χωρίς ρετούς και με μπικίνι

Έχεις δει την Φαίη Ξυλά με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στα 47 της χρόνια; Η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη και αναμφισβήτητα είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες ηθοποιούς!

Η ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κέρκυρα και δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της.

Η Φαίη Ξυλά παρόλο που δεν είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με τις σπάνιες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στις οποίες απεικονίζεται με μπικίνι και είναι το κάτι άλλο!

Όσο για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της; Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε πει: «Με τα χρόνια έχω αποκτήσει “παιδεία” στη διατροφή. Φροντίζω να τρώω κάθε μέρα πρωινό και να τηρώ τα πέντε μικρά γεύματα. Τρώω πολλά φρούτα, λαχανικά και πίνω αρκετό γάλα. Όμως, ακόμη κι όταν πάρω 2 κιλά, δεν αγχώνομαι. Ξέρω ότι θα τα χάσω. Πάντως, αν ποτέ έπαιρνα πολλά κιλά θα το αντιμετώπιζα, δε θα το αποδεχόμουν. Ούτε θα με έπαιρνε από κάτω. Πιστεύω πως η διατήρηση σωστού βάρους είναι θέμα θέλησης».

Και για τη σχέση της με τη γυμναστική, δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ η yoga και το χειμώνα, οπότε και έχω χρόνο, κάνω πάντα μία φορά την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει να γυμναστώ με πολλούς άλλους τρόπους, αλλά μόνο η yoga κατάφερε να με ιντριγκάρει. Νιώθω ότι αναζωογονεί και το μυαλό μου. Επίσης, η μεγάλη σημασία που έχει η αναπνοή για τη yoga με βοηθά και στη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι μου δημιουργεί αρμονία, όχι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Επίσης, προσπαθώ κάθε μέρα στο σπίτι να αφιερώνω ένα 10λεπτο στην άσκηση με βασικές ασκήσεις: κοιλιακούς, ραχιαίους, με λάστιχα κ.λπ. Η δραστηριότητα μου κάνει καλό».

Έχει υπέροχη σιλουέτα και δείτε και εσείς τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της στα 47 της χρόνια και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved