Βαλεντίνη Παπαδάκη – Κώστας Σόμμερ: Νέες μοναδικές φώτο από τις διακοπές τους περιμένοντας την κόρη
Showbiz

Βαλεντίνη Παπαδάκη – Κώστας Σόμμερ: Νέες μοναδικές φώτο από τις διακοπές τους περιμένοντας την κόρη

Η εγκυμονούσα Βαλεντίνα Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ συνεχίζουν τις διακοπές τους με τον γιο τους Ιάσονα στην Ρόδο και τα στιγμιότυπα είναι απίθανα!

Ο Κώστας και η Βαλεντίνη ένα χρόνο μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, θα γίνουν ξανά γονείς και θα αποκτήσουν κοριτσάκι!

Και μπορεί η Βαλεντίνη να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, αφού έχει μία εύκολη εγκυμοσύνη.

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη» ανέφερε στο ΟΚ άνθρωπος που ζει από κοντά τους ευτυχισμένους γονείς.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη της μικρής πριγκίπισσάς τους.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της!

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ρόδο.

«Ανακαλύπτοντας ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια του γιου μου… Αξία ανεκτίμητη… Μαζί, παντού, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του ο Κώστας Σόμμερ, όπου τον βλέπουμε μαζί με την οικογένειά του να ποζάρει χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό, με τα βλέμματα να «τραβά» ο γιος τους! Βέβαια, απίθανες φωτογραφίες ανήρτησε και η εγκυούλα!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειας Σόμμερ από την Ρόδο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved