Ιωαννίδου - Φάις: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την επανασύνδεσή τους
Showbiz

Ιωαννίδου - Φάις: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την επανασύνδεσή τους

Η Εύη Ιωαννίδου και Ίνο Φάις όπως όλα δείχνουν έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και σύμφωνα με φήμες είναι και πάλι μαζί.

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν μετά από ενάμιση χρόνο η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις πριν λίγο καιρό, γεγονός που επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram της και η μητέρα του πρώην συντρόφου του μοντέλου, Μαρία Καλάβρια.

Είναι γεγονός πως το πρόσφατο διάστημα δεν βλέπαμε κοινές φωτογραφίες τους αφού η τελευταία τους εμφάνιση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι», είχε αναφέρει η Μαριά Καλάβρια.

Η Εύη Ιωαννίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ιθάκη. Η ίδια έκανε βόλτα με σκάφος και απαθανάτισε τις ομορφιές του νησιού.

Ωστόσο, τις διακοπές του απολαμβάνει και ο Ίνο Φάις, ο οποίος, όπως θα δείτε βόλταρε κι αυτός στην Ιθάκη με το ίδιο σκάφος. Τα κοινά στιγμιότυπά πρόδωσαν ότι βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς σημείο και αυτό φούντωσε τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved