Κατερίνα Καινούργιου: Αποθεώθηκε για το bralette μαγιό που φόρεσε
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αποθεώθηκε για το bralette μαγιό που φόρεσε

Αναμφισβήτητα η Κατερίνα Καινούργιου είναι σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας.

To Instagram της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα περιοδικό μόδας αφού κάνοντας μια «βόλτα» θα συναντήσεις τα ωραιότερα summer σύνολα και μαγιό που έχεις δει ποτέ σου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις τόσο στις εξόδους της, όσο και στην παραλία είναι οδηγός μόδας για τις διακοπές μας. Και δεν είναι μόνο τα ρούχα και τα μαγιό της, αλλά ο τρόπος που η Κατερίνα ξέρει να τα συνδυάζει.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επιλέγει «έξυπνα» κομμάτια, τα οποία κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Το μαγιό που φόρεσε σε στιλ bralette μαγνήτισε τα βλέματα και έχει έμπνευση από την Σοφία Λόρεν, μιας και ίδια τα φορούσε πολύ συχνά στις ταινίες της.

Το συγκεκριμένο μαγιό κολακεύει και όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου σωματότυπου. Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα κιμονό.

Δείτε στην παρακάτω gallery το υπέροχο μαγιό που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved