Μπουρλότο ο Εμμανουήλ κατά της Αντωνά μετά το ξέσπασμά της - «Κακομαθημένο και θρασύτατο κοριτσάκι»
Showbiz

Μπουρλότο ο Εμμανουήλ κατά της Αντωνά μετά το ξέσπασμά της - «Κακομαθημένο και θρασύτατο κοριτσάκι»

Εκτός ορίων η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την Μαρία Αντωνά!

H Μαρία Αντωνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε και «κατακεραύνωσε» τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μετά τις δηλώσεις του δεύτερου σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με την στρατηγική που ακολούθησε η Μαρία!

Ο Κωνσταντίνος της απάντησε μέσω instastories: «Και με τη δική μου σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο και κακομαθημένο θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση…Είμαι επαγγελματίας και δεν τη βλέπω καν επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και το συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες… επίσης λέει ότι της στείλαν στο προφίλ της τα story μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15-20 προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει μόνη της τα δικά μου story και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι όταν με ρωτούν δημοσιογράφοι ερωτήσεις εγώ ως Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου».

Και πρόσθεσε: «Όσο και να μην αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι. Και για να κλείσει το θέμα που θα ήθελα να πω ότι εγώ θα ανεβάζω οτιδήποτε γράφουν τα site για εμένα όλες τις απαντήσεις που έχω δώσει και τις ερωτήσεις που έχω δεχτεί και αν το συγκεκριμένο κοριτσάκι το κάνω λίγο ακόμα γνωστό δεν πειράζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλ έχει ράμματα για τη γούνα σας για αυτό σσς..».

Και η κόντρα καλά κρατεί...

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved