Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Διακοπές με τα παιδιά τους στην Κάρυστο – Μοναδικές φώτο!
Showbiz

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Διακοπές με τα παιδιά τους στην Κάρυστο – Μοναδικές φώτο!

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα είναι στη Γη της Ελιάς και υποδύεται τον Μάνο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα δυο παιδιά τους στην Κάρυστο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και μπορεί να μην ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και ιδίως με τα παιδιά τους, αυτή τη φορά όμως τόσο ο Τάσος όσο και η Θάλεια μας εξέπληξαν ευχάριστα!

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, λοιπόν, έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και μία κόρη. Και παρόλο που τα 2 τους παιδιά αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους, οι ίδιοι έχουν αποφασίσει να τα προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και στις φωτογραφίες που θα δεις από τις διακοπές τους δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Να σας θυμίσουμε ότι στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Το 2013 απέκτησαν τον γιος τους, Δάνο ενώ το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Νάγια.

Αυτές τις μέρες περνούν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές και δες τα υπέροχα στιγμιότυπα και θα «λιώσεις»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved