Ξεσπά ο Πέτρος Ξεκούκης: «Επειδή έχω δυο κόρες, θλίβομαι και τρέμει η καρδιά μου»
Showbiz

Ξεσπά ο Πέτρος Ξεκούκης: «Επειδή έχω δυο κόρες, θλίβομαι και τρέμει η καρδιά μου»

Ο Πέτρος Ξεκούκης με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο ποτάμι, η επιστροφή» αναφέρθηκε στην εικόνα που αντικατοπτρίζεται σήμερα στο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας.

Πως βλέπετε την ελληνική κοινωνία σήμερα;

«Ο κόσμος έχει ένταση, θυμό, κακιώνει εύκολα από όλη αυτή την πίεση που πέρασε με την πανδημία, τις καραντίνες αλλά και τη μεγάλη οικονομική πίεση. Οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά να πάνε ούτε διακοπές φέτος. Τι να πληρώσουν, τη ΔΕΗ, τη βενζίνη, το σούπερ μάρκετ που έχει πάει στα ύψη; Κάθε οικογένεια θρηνεί και έναν συγγενή της από την πανδημία. Ξέρετε πόσους ανθρώπους χάσαμε; Υπάρχει λύπη στην ελληνική οικογένεια. Ξέρετε τι είναι για ένα παιδί να μη μπορεί να δει τη μάνα του στο νοσοκομείο και η μάνα να φεύγει μόνη της από αυτή τη ζωή; τη μίσησα αυτήν ασθένεια, ο άνθρωπος χάνει την αξιοπρέπεια του και φεύγει μόνος. Ο κόσμος τρόμαξε με αυτή την αρρώστια. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο διχασμός εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι για να μας αποτελειώσει. Να υπάρχει τέτοια βία και οργή μέσα στην οικογένεια; Ξεφύγαμε τελείως.» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ξεκούκης στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν στη γυναίκα που αγκαλιάζεις, που φιλάς, που κάνεις έρωτα, που σου έκανε παιδιά, που σ’ τα μεγάλωσε να τη μαχαιρώσεις, να της ρίξεις με το όπλο, να τη χτυπήσεις; Έχει χαθεί η λογική; Επειδή έχω δυο κόρες, θλίβομαι για όσα ακούω και τρέμει η καρδιά μου. τι κατάντια, τι ξεπεσμός, αυτά λέω στον γιο μου, για τους άνδρες που χτυπάνε τις συζύγους τους. Η γυναίκα μου για μένα είναι τα πάντα, εκείνη στις χαρές, τις λύπες μου, μακάρι ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε όλα τα χρόνια της ζωής μας μαζί. Για εμένα όποιος απλώσει τα χέρια του σε συνάνθρωπο, τον βιάσει, τον χτυπήσει, τον σκοτώσει, πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Μόνο έτσι δεν θα τολμήσουν κάποιοι άλλοι άθλιοι να κάνουν το ίδιο. Η ελληνική Δικαιοσύνη ακόμη και στους εμπρησμούς και στις φωτιές θα πρέπει όποιον πιάνει η Αστυνομία να τον τιμωρεί παραδειγματικά και η ποινή να είναι αυστηρή. Έχουν βαλθεί κάποιοι αισχροί και παραδόπιστοι να μας κάψουν κάθε καλοκαίρι.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved